Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt by display:none

display:none

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co w związku z tym ? spolszczyłeś pare stronek brawo :) a co z download ?? nie wiem chcesz parę słów na zachętę ?? ok kontynuuj prace zeby takie leniwe typy jak ja mogły bez wysiłku bawić się pełnym spolszczeniem od kogoś takiego jakt - Co chce wgl męczyć się tym xD

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

FAjnie to wygląda, ale norm, by lepiej widniało ... Nowości takie jak to ludzi czasami zniechęcają, po prostu przyzwyczaili się do standardów ;c

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Brawo dla autora przegląd graficzny identyczny jak na infernal-wars... 

Wgl. serwer raczej kiepsko ci wyjdzie , bo w tym silniku o ile pamiętam jest ograniczenie atakowania słabszych czyli jeżeli jesteś mniejszy i nie przejmiesz tego większego na raz to nawet nie bierz się za niego , bo ten potem ciebie będzie mógł atakować , a ty go nie.

Drugi problem... logowanie na przeglądarkach typu opera czy starszych nie raz nie działa.

Trzeci problem jedna zagroda offa rozbija deff w pył , ale to idzie zmienić.

I ostatnie trzeba 5 szlachiców na wioski , bo za szybko poparcie narasta.

No i by wiele można wymieniać pewnie jak brak masówki :D

Odradzam ci tworzenia tego na tym silniku i bez dobrej maszyny , bo lagi mogą z pewnością zniechęcić wielu.

Plusem w tym silniku są statystyki wojenne ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...